Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Faros Apartments, Kassandra

Scor Booking.com : 8.3 Foarte Bine Apartamentele Faros sunt construite pentru a oferi un mediu confortabil și prietenos pentru vacanțele ideale de vară. Se află la 100 m de mare, înconjurat de o zonă verde de măslini și pini, lângă super piețe și taverne grafice grecești în inima satului Possidi. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Faros Apartments este situat pe peninsula Chalkidiki plina de viata din Kassandra și se află chiar în fața plajei de nisip din inima satului Possidi. Plaja Possidi, orientată spre sud, are o promenadă frumoasă mărginită de palmieri. Există o serie de baruri, restaurante, cafenele și taverne din care să alegeți. În doar 20 de minute de mers pe jos (1,9 km) de-a lungul plajei, puteți ajunge la fascinantul Cap Posidi, un bar de nisip alb întinzându-se adânc în mare. Este una dintre cele mai frumoase atracții din Kassandra. Într-o plimbare de 7 minute există plaje frumoase: Skala Fourka și Mola Kolyva. Aeroportul Internațional Macedonia din Salonic se află la aproximativ o oră cu mașina (92 km) de Posidi Paradise.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie Faros Apartments, Kassandra