Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati Elegant Villa, Kassandra, Grecia

4 dormitoare
Luxurious

Descriere Elegant Villa, Kassandra, Grecia

Locatie

Distanța de la aeroport este de 90 km.
Distanța până la cea mai apropiată localitate este de 15000 m (1,5 km).
Distanța până la cel mai apropiat magazin este de 1000 m (1 km).
Distanța până la cel mai apropiat spital 20 000 m (20 km).


Recomandari

Elegant Villa are o suprafață de 170 mp. Un loc ideal pentru cei care doresc să combine simultan luxul, confortul și intimitatea.

Vila este formată din trei dormitoare și poate găzdui până la 8 persoane, ținând cont de amplasarea a 2 persoane pe canapeaua din sufragerie și contra cost.


Descriere camere

Parter: living mare și sufragerie cu canapea, aer condiționat și TV, bucătărie complet utilată, 1 duș, 1 baie.

Etajul al doilea: 3 dormitoare cu aer condiționat și TV (2 dormitoare cu pat dublu, în al 3-lea - două paturi de o persoană). La etajul doi există o baie cu duș și toaletă. Balcon mare cu vedere la mare.
Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie Elegant Villa, Kassandra, Grecia