Cere oferta Cere oferte
Vacante

Elani Bay Resort

4 stele

   Halkidiki

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Elani Bay Resort, Halkidiki, Grecia

Locatie
Peninsula Kassandra, in statiunea Elani, la 4 km de statiunea Civiri, 75 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic., 92 km de Salonic. Complex de cladiri mici, prima linie de mare.
Recomandari
Hotelul dispune de un teritoriu mare, o plaja de nisip privata, o gama de camere confortabile, piscine, restaurant, bar, internet, sport, servicii.


Descriere camere
Un total de 36 de camere:  Doubles Standard (~20-30 mp), Junior Sea Suites (~35-40 mp),  Panoramic View Apartments (~45-55 mp), Suites 1-Bedroom Standard (~45-55 mp), Suites 2-Bedroom (~55-60 mp), Deluxe Suites (~48-55 mp). Facilitati: aer conditionat, TV prin satelit, TV cu ecran plat, acces gratuit la internet Wi-Fi, un set de facilitati de cafea / ceai, seif (gratuit), mini-frigider, cabina de dus, uscator de par, set de baie, telefon, balcon / terasa.Double Room Standard: Pat dublu, vedere la complex. Unele camere sunt situate la parter (ground floor).Junior Sea Suite: Un pat dublu mare si o canapea extensibila sau un pat pliant. Vedere la mare si o piscina.Panoramic View Apartment Living si dormitor separat. Pat dublu sau doua paturi de o persoana, o canapea sau un pat supraetajat, vedere la mare.Suite 1-Bedroom: Living si dormitor separat. Pat dublu sau doua paturi de o persoana,o canapea sau un pat supraetajat, vedere la complex. Unele suite sunt situate la parter. (ground floor). Suite 2-Bedroom: Dormitor (pat dublu sau doua paturi de o persoana) si un dormitor separat (pat dublu sau doua paturi de o persoana), canapea, pat supraetajat sau pat, vedere la complex.Deluxe Suite Camere renovate. Living, dormitor separat cu un pat dublu, o canapea sau pat supraetajat, vedere la complex. Unele suite sunt situate la parter Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.