Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dionyssos Hotel & Apartments


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Dionyssos Hotel & Apartments, Kassandra

Scor TripAdvisor: 4/5 Very Good Hotelul Dionyssos este situat în peninsula Kassandra, în Hanioti, Chalkidiki - la doar 150 m de plajă și la 250m de centrul satului. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Situat în Hanioti, Chalkidiki, Dionyssos, este destinatia excelenta din Grecia. Hotelul este situat in prima peninsula Cassandra, care este un centru constant de atractie pentru mii de vizitatori. Este situat la 90 km de Salonic si la doar 117 km de statiunea cosmopolitana Kallithea. Hotelul este situat aproape de zona pieței și este convenabil pentru accesul la cumpărături. Proprietatea oferă camere frumoase, confortabile și spațioase care au fost complet renovate.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie Dionyssos Hotel & Apartments, Kassandra