Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Bomo Sermilia Cronwell Resort

Vacanțe în străinătate pentru familii cu copii

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Bomo Sermilia Cronwell Resort, Sithonia, Grecia

Locatie

Peninsula Sithonia, Psakoudia (lângă Gerakini), la 75 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic.


Recomandari

Hotel de lux situat pe plaja, stil modern, bar pe acoperiș cu vedere panoramică, restaurant, baruri, centru SPA cu complex de saună, piscină în aer liber, zonă de relaxare, camere confortabile, animație pentru adulți și copii, podele de sport și dans, nivel.


Descriere camere

Total 102 camere: Doubles Promo (~18 mp), Singles & Doubles Standard (~18-21 mp), Doubles Standard 4 pax (~21 mp), Doubles SV (~18-21 mp), Suites (~32 mp), Suites SV (~32 mp), 3 Suites Family (~44 mp).

Facilitati camere: aer condiționat, mini-bar, telefon, acces gratuit la internet Wi-Fi, seif (gratuit), baie (cadă / duș), uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă, TV satelit, balcon / terasă.

Double Promo (~ 18 mp) Capacitate maxima 2 persoane. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Single & Double Standard (~ 18-21 mp) Pat dublu, canapea (în unele camere).
Double SV (~ 18-21 mp) Pat dublu, canapea (în unele camere), vedere la mare.
Double Standard 4 pax (~ 21 mp) Pat dublu, pat suplimentar - o canapea si un pat pliabil cu o saltea standard.
Suite (~ 32 mp) O suită confortabilă cu două incaperi, terasă. Camerele sunt separate printr-o ușă glisantă, într-o cameră - o canapea, un fotoliu; în a doua cameră - pat dublu SAU o suită în plan deschis, separată de un perete (pat dublu, în spatele peretelui este o canapea). Pat suplimentar pentru a patra persoană - pat pliabil cu o saltea standard.
Suite SV (~ 32 mp) O suită confortabilă cu două camere, terasă;, camerele sunt separate de o ușă glisantă, într-o cameră este o canapea, un fotoliu; în a doua cameră - un pat dublu SAU o suită în plan deschis, separată de un perete (pat dublu, în spatele peretelui este o canapea). Pat suplimentar pentru a patra persoană - pat pliabil cu o saltea standard.
Family Suite (~ 44 mp) Suită spațioasă cu două camere, cu terasă și chicinetă (cuptor cu microunde, ceainic electric). Într-o cameră există o canapea; într-un dormitor separat cu o ușă - un pat dublu. Baie cu WC și încă un WC separat.

Serviciul de curatenie in camere - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.
În camere:
Standard: frigiderul este alimentat zilnic cu apă îmbuteliată, sucuri și băuturi carbogazoase.
Suite / Family suite: frigiderul este alimentat zilnic cu apă îmbuteliată, sucuri și băuturi carbogazoase, bere și vin.
Facilități pentru prepararea de ceai și cafea: Suite / Family suite.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Bomo Sermilia Cronwell Resort, Sithonia, Grecia