Cere oferta Cere oferte
Vacante

BLUE LAGOON PRINCESS

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BLUE LAGOON PRINCESS, Sithonia, Grecia

Hotelul este situat pe o plaja cu nisip auriu in Kalives, pe bratul Sithonia. Intrucat ofera tot ce si-ar putea dori si cel mai rafinat vizitator, de la lux si confort, la facilitati pentru copii si activitati sportive, hotelul este locul ideal pentru grupuri de prieteni si familii cu copii. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul construit in 2015 este situat pe plaja din Kalives, intre primul si al doilea brat al peninsulei Halkidiki. Centrul localtiatii Kalives este la 500 m, iar satucul Gerakini este la 5 km. Aeroportul din Salonic este la 60 km.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: 3 restaurante, 3 baruri, mai multe piscine cu sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite, jacuzzi si jeturi de apa, colt cu internet, camera cu jocuri pe computer, inchiriere laptop sau tableta, receptie 24h, facilitati pentru copii, centru Spa, mini market si boutique, sala de fitness, acces la internet WIFI, spalatorie, parcare, tenis de masa, spectacole de divertisment, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, room service.

Facilitati camere

Toate camerele au balcon sau terasa, TV satelit, mini frigider, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, acces la internet, telefon, seif, aer conditionat individual, baie cu cada si dus, halate si papuci, uscator de par. Camerele standard au 30 mp, 2 paturi si o canapea, avand capacitatea maxima de 3 persoane. Camerele Family au 2 incaperi separate de o usa glisanta: un dormitor cu pat matrimonial si o camera cu 2 paturi single sau supraetajate, au 37 mp si capacitatea maxima de 3 adulti si 1 copil.

Sport & divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie 4 piscine exterioare si o piscina interioara pentru adulti, sala cu jocuri pe computer, centru Spa, facilitati pentru copii, mini market, sala fitness, tenis de masa, divertisment seara, 2 terenuri de tenis. 1 teren de baschet, volei pe plaja, animatie ziua, muzica live.

Drinks & Food

Hotelul ofera all inclusive: mic dejun, pranz si cina bufet, bauturi alcoolice si non alcoolice locale, Hotelul are 3 restaurante si 5 baruri.

Facilitati copii

Copiii au la dispozitie loc de joaca in aer liber, piscina cu tobogane si jocuri acvatice, piscina pentru bebelusi, clin pentru copii (4-12 ani), sala cu jocuri pe calciulator.

Spa & Welness

Centrul Spa are piscina interioara, salon de infrumusetare, baie de aburi, sauna (unele facilitati sunt contra cost) si ofera o serie de tratamente corporale si faciale, de ingrijire a parului si a unghiilor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie BLUE LAGOON PRINCESS, Sithonia, Grecia