Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Belo Horizonte, Kassandra

Scor Booking.com: 8,3 Foarte bine Hotelul Belo Horizonte este localizat in Skala Fourkas, Halkidiki, in peninsula Kassandra. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Hotelul este localizat la o distanta de 89 de km fata de Aeroportul Makedonia din Salonic, in peninsula Kassandra, prima dintre cele trei peninsule din Halkidiki, in apropierea plajei Fourka. Parcul de distractii Marabou este la o distanta de 13,2 km fata de hotel. Aceasta unitate de cazare se afla la o distanta de 103 km fata de centrul orasului Salonic.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie Belo Horizonte, Kassandra