Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL BLUE DOLPHIN

4 stele

   Metamorfosi, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL BLUE DOLPHIN, Metamorfosi, Grecia

Amplasare

Acest hotel se află în Metamorfosi, chiar pe plajă.

Dotări

Clienții au la dispoziție 167 de camere într-o clădire principală cu 1 etaje și mai multe clădiri auxiliare. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Clienții pot cumpăra mici amintiri din concediu de la magazinele de suveniruri. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, canale prin satelit, un radio și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, volei de plajă, volei, baschet și minigolf. O sală de fitness și tenis de masă fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, un hamam, o beauty-farm, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, o baie de aburi. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea, un bar, un pub și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.