Vacante

Astron Hotel (Mola Kalyva, Kassandra)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Astron Hotel (Mola Kalyva, Kassandra), Halkidiki, Grecia

Hotelul Astron este situat pe prima peninsula din Kassandra, Halkidiki, in zona Mola Kaliva, la doar 95 km de aeroportul Macedonia din Salonic. Satul Mola Kaliva este construit de-a lungul litoralului. Aici veti gasi taverne, supermarketuri si baruri (beachbars). La 10 km sud de Hotelul Astron se afl satul de pescari Nea Skioni. De asemenea, in apropiere, exista satele Kalandra si Possidi cu o multime de taverne unde va puteti bucura de mancare de-a lungul marii. Hotelul Astron este situat la doar 70 de metri de mare.

Hotelul Astron are 10 camere, receptie si sala de mic dejun (cu preparate calde si reci). Exist 2 tipuri de camere: duble si apartamente. Camerele duble (37 mp) sunt formate dintr-un dormitor, baie (dua), balcon sau veranda. Camerele duble pot gazdui 2-3 adulti. (sau 2 adulti + 1 copil etc.). Apartamentele (50 mp) sunt formate din 2 dormitoare, lounge, baie (dus) si balcon. Apartamentele pot gazdui 3-4 adulti. (sau 2 adulti + 2 copii etc.). Toate camerele includ: aer conditionat, WiFi, fierbator de apa calda (ceai, cafea), seif, TV, uscator de par, sampon, gel de dus si papuci.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Astron Hotel (Mola Kalyva, Kassandra), Halkidiki, Grecia