Cere oferta Cere oferte
Vacante

Artemis Plaza

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Artemis Plaza, Kassandra, Grecia

Scor Booking.com: 9.3 Superb Artemis Plaza este situat la 300 m de plaja Loutra. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 110 km si hotelul oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Plaja Ani este situata la 1 km de hotel si plaja Loutra la 300 de m si cel mai aproapiar aeroport este Aeroportul Salonic la 110 km.

Facilitati hotel

Camere dispun de balcon/terasa, receptie non-stop si camera de bagaje, cafenea, room service, meniuri cu diete speciale (la cerere), magazin de suveniruri/cadouri iar unitatea este dotata cu bucatarie utilata complet, cu frigider si zona de luat masa.
Facilitati pentru personae cu mobilitate redusa.
Animalele de companie nu sunt acceptate in aceasta unitate    
Artemis Plaza ofera si serviciu de inchirieri auto.

Facilitati camere

Tv si canale prin satelit, baie private cu dus si uscator de par. Proprietatea ofera prosoape si lenjerie pentru un plus de comfort, la un cost suplimentar.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Artemis Plaza, Kassandra, Grecia