Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aristotelis Hotel - Fourka


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Aristotelis Hotel - Fourka, Halkidiki, Grecia

Locatie
Peninsula Kassandra, Furka, la 4 km de sat Siviri, la 9 km de Kassandra, la 90 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic. Complet renovat în 2016. Se compune din două clădiri cu două etaje.
Recomandari
Camere confortabile, acces la internet, piscina, bar, servicii de înaltă calitate.


Descriere camere
Un total de 42 de camere: single, duble (~ 24 mp), triple (~ 24 mp).Camerele: bucătărie (aragaz cu 2 plite, ustensile), aer condiționat, TV cu ecran plat c, TV prin satelit, mini-frigider, duș, uscător de păr, acces gratuit la internet Wi-Fi, balcon / terasă. Pat dublu.Tipul de pat suplimentar - Standard.Servicii de curățenie zilnica, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.