Cere oferta Cere oferte
Vacante

Aristotelis Hotel - Fourka

3 stele

   Halkidiki

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Aristotelis Hotel - Fourka, Halkidiki, Grecia

Locatie
Peninsula Kassandra, Furka, la 4 km de sat Siviri, la 9 km de Kassandra, la 90 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic. Complet renovat în 2016. Se compune din două clădiri cu două etaje.
Recomandari
Camere confortabile, acces la internet, piscina, bar, servicii de înaltă calitate.


Descriere camere
Un total de 42 de camere: single, duble (~ 24 mp), triple (~ 24 mp).Camerele: bucătărie (aragaz cu 2 plite, ustensile), aer condiționat, TV cu ecran plat c, TV prin satelit, mini-frigider, duș, uscător de păr, acces gratuit la internet Wi-Fi, balcon / terasă. Pat dublu.Tipul de pat suplimentar - Standard.Servicii de curățenie zilnica, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.