Cere oferta Cere oferte
Vacante

Aristoteles Holiday Resort & Spa

4 stele

   Halkidiki

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Aristoteles Holiday Resort & Spa, Halkidiki, Grecia

Locatie
Peninsula Athos, la 3 km de orașul Ouranoupoli, la 113 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic. Hotelul este situat în apropiere de orașul pitoresc Ouranoupoli, de unde puteți face o croazieră în jurul coastei de sud-vest a Muntelui Athos. Se compune din zece clădiri cu două și trei etaje. Suprafața totală este de 134.000 mp.
Recomandari
Hotelul este format din noua cladiri cu doua etaje, in stil amfiteatru. O gama larga de camere, Centru Spa, programe de divertisment, sporturi nautice, internet, club pentru copii, sport, servicii de conferinta. Ideal pentru familii. Situat in apropiere de pitorescul oras Ouranoupoli, unde puteti face o croaziera in jurul coastei de sud-vest a Muntelui Athos.


Descriere camere
Total 250 camere: Double Rooms SV/GV (~16 mp), Doubles 3 pax SV (~16 mp),  Superior Rooms (~30-35 mp), Superior Rooms 4 pax (~30-35 mp), Family 2 Rooms (~40-45 mp), Maisonettes (~40-45 mp).Facilitati camere: aer condiționat, frigider, TV prin satelit, telefon, baie / dus, set de baie, uscător de păr și fier de călcat (la cerere - cu depozit), seif (gratuit), balcon / terasă.Double GV sunt situate în partea de sus a hotelului (acces la camere pe scări), camera standard. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.Double Room SV standard sunt situate pe un deal, accesul se face pe scări. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Vedere la mare.Double Rooms 3pax paturi duble sau 2 paturi de o persoană. Pentru a treia persoană - o canapea extensibilă sau un pat de o persoană.Superior Room Cameră dublă și o canapea extensibilă (sau 1 pat de o persoană).Superior Room 4pax Pat dublu și un pat suplimentar - canapea extensibilă sau pat standard.Family Room 2 Rooms Suită cu 2 camere. Intrarea în prima cameră cu 2 paturi de o persoană (în unele camere o canapea extensibilă) și un dormitor separat (cu o ușă) cu un pat dublu.Maisonette Două camere. La nivelul inferior se află un pat dublu, la etajul suprior există 2 paturi de o persoană (în unele camere există o canapea extensibilă sau un pat de o persoană). 15 minute de masaj (gratuit) pentru fiecare oaspete (peste 18 ani) - 1 timp pe sejur.Băutură de bun venit la sosire.Tip de pat suplimentar - standard / canapea extensibila / fotoliu extensibil / pat pliant.Camere pentru nefumători.Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - la fiecare 3 zile.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.