Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Alexandra Hotel - Nea Roda, Athos, Grecia

Scor Booking: 8,3 Foarte bine Hotelul este deschis încă din anul 1994 si de atunci pana in prezent continua sa ofere cele mai bune servicii. Plaja Nea Roda cu marea albastra si plaja cu nisip te vor captiva in timp ce privelistea apusului care cuprinde biserica, te va purta departe. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Este situat in satul pitoresc Nea Roda in peninsula muntelui Athos. De la balcoanele hotelului se pot admira priveliștile panoramice a micului port si întregul golf Akanthio. Hotelul se afla la 81.6 km  de Aeroportul Salonic si la 84.6 km de Aeroportul Internaţional Megas Alexandros din Kavala. Supermarketurile sunt la o distanta intre 1 si 3 km de hotel la fel si cafenele/baruri.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 16 camere renovate.
Acesta ofera o bucatarie comuna, la fel si camera de relaxare, o gradina cu gratar si terasa la soare si parcare gratuita. 
Animalele de companie si petrecerile/evenimentele nu sunt permise de aceasta unitate
 

Facilitati camere

Camerele au baie privata, aer conditionat, TV, Free Wi-fi.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Alexandra Hotel - Nea Roda, Athos, Grecia