Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandra Hotel - Nea Roda


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Alexandra Hotel - Nea Roda, Athos

Scor Booking: 8,3 Foarte bine Hotelul este deschis încă din anul 1994 si de atunci pana in prezent continua sa ofere cele mai bune servicii. Plaja Nea Roda cu marea albastra si plaja cu nisip te vor captiva in timp ce privelistea apusului care cuprinde biserica, te va purta departe. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Este situat in satul pitoresc Nea Roda in peninsula muntelui Athos. De la balcoanele hotelului se pot admira priveliștile panoramice a micului port si întregul golf Akanthio. Hotelul se afla la 81.6 km de Aeroportul Salonic si la 84.6 km de Aeroportul Internaţional Megas Alexandros din Kavala. Supermarketurile sunt la o distanta intre 1 si 3 km de hotel la fel si cafenele/baruri.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie Alexandra Hotel - Nea Roda, Athos