Cere oferta Cere oferte
Vacante

Akrathos Beach Hotel

3 stele

   Ouranoupoli

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Akrathos Beach Hotel, Ouranoupoli, Grecia

Locatie
Peninsula Athos, la 1,2 km de orașul Ouranoupoli, la 8 km de Ierissos, la 125 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic. Suprafața totală de 13.000 mp.
Recomandari
Un complex de clădiri cu trei etaje situate pe un deal verde. Peisaj natural, stil simplist, restaurant, taverna, baruri, internet, magazine, activitati sportive si de divertisment.


Descriere camere
Total 268 camere: Single Rooms (~18-21 mp), Double Rooms (~21 mp), Executive Family (~40  mp), Luxury Loft Suites (~40  mp).Facilitati camere: aer condiționat, TV prin satelit, mini-frigider, telefon, seif (gratuit), baie (cadă), uscător de păr, articole de toaletă, acces gratuit la internet Wi-Fi, facilitati pentru preparare cafea / ceai ( ceainic electric, cești), balcon / terasă mobilat. Pat dublu.Tipul de pat suplimentar - o canapea.Double Rooms  din 2017 mobilier nou, perdele, lămpi, interioare (cu excepția baii). Capacitate de cazare (2 adulți + 2 copii) - pat dublu și pat supraetajat sau un pat dublu și 2 canapele extensibile (pentru copii).Executive Suites Family complet renovată în 2017. Suită cu două camere. Dormitor cu uși glisante (duș, pat dublu, dulap în aer liber); cameră de zi cu două paturi de o persoană și o sală de duș.Lux Loft Suite (Suite) Complet renovata în 2017. Suită spațioasă, chiuvetă dublă deschisă, duș dublu cu perete de sticla cu vedere spre cameră, living cu canapea extensibilă, pat dublu, WC separat, minibar.Serviciul de menaj zilnic, schimbarea lenjeriei de pat – de 3 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.