Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Akrathos Beach (Ouranoupolis, Athos)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Akrathos Beach (Ouranoupolis, Athos), Halkidiki, Grecia

Descriere
Situat in apropierea muntelui Athos, intregul resort are o arhitectura deosebita, fiind situat intr-un peisaj de poveste si inconjurat de maslini.
Localizare
Akrathos Beach se afla la doar 1.8 km de Ouranoupoli si la 9.1 km de insula Ammouliani.
Facilitati hotel
Oaspetii hotelului se pot bucura de teren de fotbal, tenis si baschet, dar si de teren de volei pe plaja, piscina, tenis de masa, posibilitatea de a lua parte la activitati precum canoe, wakeboarding, parasaling, scufundari sau plimbari cu jetski-ul. In cadrul hotelului exista si o sala de fitness si salon de ralaxare (masaj). Accesul la Wi-Fi este gratuit.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor, seif, telefon, uscator de par, frigider, facilitati pentru pregatirea ceaiului si cafelei si balcon propriu.
Site
https://www.akrathos-hotel.gr/language/en/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Akrathos Beach (Ouranoupolis, Athos), Halkidiki, Grecia