Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ARTEMIS PLAZA, Halkidiki, Grecia

Locatie
Zona Lutra Agios Paraskevis, la 100 de metri de izvoarele de vindecare Agios Paraskevis, la 5 km de sat Nea Skioni, la 20 km de sat Possidi, la 110 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic, la 120 km de portul Salonic. La 150 m de cafenele, baruri și restaurante. Construit în 2015, cinci clădiri cu două etaje.
Recomandari
Hotel nou si confortabil, camere moderne, internet, cafe-bar, servicii de calitate.


Descriere camere
Total 31 camere: Doubles (~ 20-25 mp). Există 2 camere pentru oaspeții cu mobilitate redusă.Facilitati camere: bucătărie (aragaz electric cu 2 arzătoare, vase), ceainic electric (la cerere), aer condiționat, TV cu ecran plat, frigider, duș, uscător de păr, seif (gratuit), terasă.Double Room Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, canapea extensibilă.Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.