Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Cere oferte Cere oferte

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere AMMON ZEUS, Kassandra, Grecia

Foarte bine 8.2 Booking.com Hotelul se afla chiar pe plaja cu nisip din Kallithea, distinsa in mod repetat cu Blue Flag. Centrul statiunii cu restaurante, cafenele, magazine, este la numai cateva minute de mers pe jos. Templul antic al zeului Ammon, zeul ospitalitatii, este langa hotel, la fel ca si o bisericuta ruseasca ce a fost construita in 1865, omagiu adus manastirii rusesti St. Panteleimon, de pe Muntele Athos. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun (07:30-10:00) si cina (19:00-21:30) bufet in restaurantul principal. Periodic, la cina se organizeaza bufet tematic (mediteranean si grecesc). Hotelul are un snack bar, un bar principal si un bar la piscina, care deserveste si plaja.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: inchiriere biciclete, hamam, sauna, jacuzzi, masaj, inchiriere motorete, lectii de dansuri grecesti, muzica greceasca live, karaoke, seara de filme, aqua aerobic, calarie, scuba diving, sporturi nautice (ski, jet ski, hidrobiciclete).

Localizare
Hotelul se afla pe plaja cu nisip din Kallithea, pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki. Centrul statiunii, cu restaurante, baruri, cafenele si magazine, este la numai cateva minute de mers pe jos. Cele mai mari si renumite cluburi si baruri se afla la cativa kilometri de hotel. Viata de noapte din Kallithea este cea mai intensa din intreaga peninsula. Langa hotel se afla un templu antic si o biserica din 1865, dar si o taverna pe malul marii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!