Cere oferta Cere oferte
Vacante

4 You Residence (Akti Salonikiou, Sithonia)

3 stele

   Halkidiki

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere 4 You Residence (Akti Salonikiou, Sithonia), Halkidiki, Grecia

4-You Residence este un bloc de studiouri si apartamente, situat intr-una dintre cele mai frumoase si virgine plaje din Halkidiki, in Akti Salonikiou - partea de est a Peninsulei Sithonia. Cu fata spre Muntele Athos, la cativa metri distanta de plaja cu steag albastru (50 m), locatia acestei proprietati ofera fiecarui oaspete combinatia de mare si munte. Situat la doar 4 km de satul Metaggitsi si la 6 km de satul de pescari Pirgadikia, 4-You Residence ofer oaspetilor sai mai multe optiuni culinare. O statie de autobuz se afla la 150 de metri de proprietate, iar un bar-restaurant pe plaja se afla la 1,5 km.

4-You Residence este format din 8 studiouri / apartamente, toate dispunand de o veranda cu vedere la mare si la Muntele Athos. Proprietatea este formata din 2 apartamente duplex, 2 apartamente si 2 studiouri, toate dotate cu chicineta, canale prin satelit, aer conditionat, cutie de valori in camera, Wi-Fi gratuit si room service zilnic. Mai mult, au parcare privata, gratar si set de plaja individual. Proprietatea este ideala pentru familii, cu copii mici sau mari, cupluri sau companii de prieteni.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.