Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

4 You Family (Metamorfosis, Sithonia)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere 4 You Family (Metamorfosis, Sithonia), Halkidiki, Grecia

Complexul 4-You Family este construit in centrul satului, in padurea pitoreasca de pini si la doar 350m de plaja din Metamorfosi. Este format din 4 (patru) apartamente cu 2 dormitoare, 7 apartamente superioare, 7 apartamente pe doua niveluri si 6 studiouri. Frumusetea si linistea peisajului ii fascineaza pe toti cei care aleg sa-si petreaca vacanta aici.

Toate apartamentele au interior luxos si sunt echipate cu saltele Coco, balcon privat, Wi-Fi, TV cu ecran plat 32', aer conditionat individua, aragaz ceramic cu cuptor complet echipat, frigider mare, cearsafuri, prosoape, uscator de par, traverse si set de ingrijire personala. Un aparat de cafea, prajitor de paine si halate de baie sunt disponibile numai in apartamentele duplex. In unele unitati exista un aragaz electric cu 2 plite ceramice si un cuptor cu microunde. O tableta este furnizata pentru actualizarea stirilor zilnice. La dispozitia clientilor. La dispozitia clientilor o parcare privata si utilizarea gratarului.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie 4 You Family (Metamorfosis, Sithonia), Halkidiki, Grecia