Vacante

4 You Boutique (Metamorfosis, Sithonia)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere 4 You Boutique (Metamorfosis, Sithonia), Halkidiki, Grecia

4 You Boutique este situat intr-una dintre cele mai pitoresti zone din Halkidiki, in satul numit Metamorfosi. Se compune din 12 Junior Suites concepute ideal pentru un sejur confortabil si relaxant. 4-You Boutique ofera camere spatioase, decorate modern, cu aer conditionat, TV ecran plat si frigider.

Camerele luminoase si confortabile au balcon / terasa, baie cu articole de toalet gratuite si uscator de par. Acestea includ, de asemenea, seif si internet Wi-Fi gratuit. Receptia este deschisa nonstop. Restaurantul Aigaio serveste zilnic un mic dejun tip bufet variat.

4-You Boutique, situat la doar 150 de metri de mare, este o locatie excelenta, deoarece combina toti factorii importanti; plaje magice cu ape albastre limpezi, viata de noapte si o vacanta de neuitat in natura frumoasa.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie 4 You Boutique (Metamorfosis, Sithonia), Halkidiki, Grecia