Vacante

4 You Apartments (Metamorfosis, Sithonia)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere 4 You Apartments (Metamorfosis, Sithonia), Halkidiki, Grecia

Descriere
Hotelul 4-You din Sithonia, Halkidiki, este o destinatie unica, cu o panorama deosebita. Apartamentele hotelului sunt confortabile si insorite.
Localizare
Hotelul se afla in centrul orasului Metamorfosi, la doar 150 m de mare.
Facilitati hotel
Hotelul se bucura de piscina si bar. La cerere, hotelul ofera servicii de trezire, servicii de baby sittiing, spalatorie si uscatorie, dar si servicii de transport.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat (gratuit), Wi-Fi, balcon, bucatarie complet utilata, TV, seif si uscator de par. Apartamentele cuprind dormitor, camera de zi, baie si bucatrie. Gratuit se ofera patut pentru copii.
Site
http://www.4-you.gr/ro/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie 4 You Apartments (Metamorfosis, Sithonia), Halkidiki, Grecia