Cere oferta Cere oferte
Vacante

Silver (recomandat 4* superior)

4 stele

   Hajduszoboszlo

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Silver (recomandat 4* superior), Hajduszoboszlo, Ungaria

Descriere HOTEL SILVER: Hotelul Silver isi asteapta turistii cu servicii unice si de calitate. Hotelul dispune de 170 camere dotate cu aer conditionat, restaurant, sali de conferinte, centru wellness care asigura o atmosfera perfecta.

Tip masa: Mic dejun.

Localizare HOTEL SILVER:
Hotelul este situat la 8 minute de mers pe jos fata de plaja, in centrul orasului Hajduszoboszlo si la 5 minute de mers pe jos de apele termale municipale.

Dotari camere: Camerele sunt repartizate in doua cladiri distincte si dispun de aer conditionat, TV, minibar, baie dotata cu halate de baie si uscator de par.

Facilitati HOTEL SILVER:
Hotelul are o zona spa si 10 piscine in aer liber, gazduite de doua zone de baie private. Este disponibil accesul gratuit la internet WiFi. Restaurantul dispune de 250 locuri repartizate pe 2 niveluri si ofera preparate din bucataria maghiara si internationala, precum si preparate sanatoase, alaturi de o gama larga de vinuri maghiare excelente.Hotelul dispune si de 3 baruri.
Turistii sunt bineveniti in cadrul centrului wellness, acesta oferind terapii balneare complete, tratamente de infrumusetare, servicii wellness, 10 piscine, doua stranduri, un bar si un centru de divertisment. Hotelul ofera o gama larga de masaje si tratamente medicale.
Complexul pentru conferinte poate primi 200 persoane, atat pentru evenimente private, cat si oficiale.
Hotelul dispune de parcare exterioara sau tip garaj (contra cost).

Clasificare oficiala: 4*

Website: www.hotelsilver.hu

TARIFELE NU INCLUD TAXA DE STATIUNE IN VALOARE DE 1.7 EURO/PERSOANA/NOAPTE. TAXA DE STATIUNE SE ACHITA DE CATRE CLIENTI LA HOTEL, IN MOMENTUL CAZARII.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.