Cere oferta Cere oferte
Vacante

Rudolf

3 stele

   Hajduszoboszlo

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Rudolf, Hajduszoboszlo, Ungaria

Descriere HOTEL RUDOLF:
Hotelul Rudolf din Hajduszoboszlo se afla in zona de agrement a statiunii si ofera posibilitatea petrecerii unor clipe minunate in conditii deosebite. Unitatea de cazare dispune de camere duble, apartamente, camere family.

Tip masa: Mic dejun / Demipensiune

Localizare HOTEL RUDOLF:
Hotelul este situat la doar 600 m de complexul balnear Hungarospa, care se intinde pe o suprafata de 30 ha si este renumit pentru apele sale termale.
Printre cele mai populare puncte de atractie situate in vecinatatea hotelului se numara Muzeul de Etnografie, Casa Clopotelor si Muzeul Bocskai Istvan. Aeroportul Internation Debrecen se afla la 16 km de proprietate.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu baie privata cu dus sau cada si produse cosmetice, precum si prosoape si halate de baie, dulap, minibar, TV satelit.
Camerele de tip SUPERIOR dispun de aer conditionat.
Facilitati HOTEL RUDOLF: Hotelul dispune de un centru spa si de wellness, restaurant a la carte si tip bufet, precum si bar si terasa. Proprietatea pune la dispozitia clientilor sai diverse facilitati de wellness gratuite, printre care se numara un bazin cu apa termala, sauna, piscina si cada cu hidromasaj. Oaspetii pot beneficia de masaj si solar, contra cost.
Hotelul dispune de piscina pentru copii, care functioneaza pe timp de vara. La restaurantul unitatii, oaspetii au posibilitatea de a savura bucate alese din gastronomia maghiara, traditionala si internationala. in zilele toride de vara, oasteptii hotelului au posibilitatea de a se 'racori' pe terasa unitatii, aceasta dispunand de o capacitate de 100 locuri.
Hotelul dispune si de o sala de conferinta cu o capacitate de 60 locuri, cu lumina naturala, dotata si utilata cu retro-proiector, flipchart, ecran, spatiul fiind ideal pentru organizarea diverselor tipuri de intruniri, sedinte, seminarii etc. Sala de conferinte si facilitatile de banchet sunt disponibile contra cost.
Proprietatea ofera acces gratuit la internet WiFi si parcare privata (contra cost 3 Euro/noapte).

Clasificare oficiala: 3*

Website: www.hotelrudolf.hu

TARIFELE NU INCLUD TAXA DE STATIUNE IN VALOARE DE 1.7 EURO/PERSOANA/NOAPTE. TAXA DE STATIUNE SE ACHITA DE CATRE CLIENTI LA HOTEL, IN MOMENTUL CAZARII.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.