Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL BARATSAG.

Wellness & Spa în străinătate
 | 
Relaxare în Ungaria
 | 
Noutati in oferta EXIMTUR

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL BARATSAG., Hajduszoboszlo, Ungaria

INFORMATII GENERALE
Hotel Baratsag din Hajduszoboszlo, fiind cea mai inalta cladire din oras, ofera o panorama uimitoare din camerele de la etajele superioare.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotel Baratsag dispune de 116 camere duble, 6 junior suite si 13 superior suite, piscina exterioara (timpul verii), centru spa, U-Pub, parcare (contra cost).


FACILITATI UNITATE
Centrul wellness din hotel Baratsag dispune de piscine cu apa termala, sauna finlandeza, infrasauna, baie cu aburi,bazin pentru copii, piscina cu hidromasaj.
In hotel Baratsag se pot organiza conferinte si meetinguri, in sala Hajdu, cu o capacitate de 300 de locuri.


DESCRIERE CAMERE
Camera dubla standard au o suprafata de 24 metri patrati, sunt dotate cu dus sau cada (6 camere au cada), WC, uscator de par, frigider, seif propriu, telefon, aer conditionat, televizor, si sunt prevazute cu balcon, precum si cu conexiune WiFi. In camere poate fi amplasata si 1 pat suplimentar.


Apartamentele Junior au o suprafata de 48 de metri patrati, sunt prevazute cu living si dormitor. Fiecare este dotat cu dus sau cada, WC, uscator de par, frigider seif propriu, telefon, aer conditionat, televizor, si este prevazut cu balcon, precum si cu conexiune WiFi. Hotelul dispune de 6 apartamente tip junior.


Apartamentele Superior au o suprafata de 51 de metri patrati, sunt prevazute cu zona pentru camera de zi (cu o canapea extensibila pentru doua persoane) si dormitor. In fiecare apartament Superior exista 2 dusuri, toaleta, uscator de par, seif propriu, telefon, aer conditionat si televizor, precum si balcon si conexiune WiFi. Hotelul dispune de 13 apartamente tip superior.


LOCALIZARE
Hotel Baratsag este amplasat pe aleea Matyas Kiraly, la o scurta plimbare de Complexul Balnear Hungarospa si Hungarospa Aqua Palace.


POLITICI
Check-in de la ora: 14:00
Check-out pana la ora: 11.00
Parcare contra cost.
Taxa de statiune se achita la receptie.


SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul hotelului in sistem bufet suedez (mic dejun si cina).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL BARATSAG., Hajduszoboszlo, Ungaria