Vacante

VILA BOEM

4 stele

   Str Lt Viorel Marceanu Nr1, Gura Humorului Vezi pe harta

Destinații în România
 | 
Idei de cazare în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere VILA BOEM, Gura Humorului, Romania

Vila Boem este o pensiune deosebita de 4 stele situata in centrul localitatii Gura Humorului.

Vila Boem este o locatie noua care se incadreaza in conceptul un loc departe de casa ta dar care ofera pe cat posibil confortul unui camin.

Cladirea este situata in centrul orasului Gura Humorului dar in acelasi timp intr-o zona linistita, ferita de agitația urbana. Cele mai importante obiective turistice sunt foarte aproape, fiind extrem de accesibila vizitarea acestora.

Descriere camere:
Garsoniera este dotata cu pat matrimonial 160/200 si o canapea extensibila de 140/200, spatiul dintre acestea fiind delimitat de un perete despartitor. De asemenea, in garsoniera vei avea o bucatarie complet utilata si un spatiu de luat masa. Toate baile sunt dotate cu cada si cosmetice.
Suprafata unei camere este de aproximativ 30 mp.
Apartamentele sunt alcatuite din doua camere separate, un dormitor cu pat matrimonial 160/200 si un living in care exista o canapea extensibila 140/200 cu bucatarie complet utilata si loc de luat masa.
Baile din apartamente sunt spatioase, dotate cu cada si cosmetice.
Suprafata unui apartament este de aproximativ 40 mp.

Atractii turistice:
Manastirea Voronet; Manastirea Humorului; Manastirea Slatina; Manastirea Moldovita; Manastirea Sucevita; Cetatea de Scaun a Sucevei; partia Soimul; salina Cacica

Politici:
Fumatul nu este permis in interior.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Terrace
TV in room
Bathroom
Free wireless internet
Air conditioning
Fridge
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk

Locatie VILA BOEM, Gura Humorului, Romania