Cere oferta Cere oferte
Vacante

TABAIBA PRINCESS

4 stele

   Maspalomas, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere TABAIBA PRINCESS, Maspalomas, Spania

Faimoasele dune Maspalomas precum si terenul de golf Maspalomas Golf se afla in apropierea hotelului Tabaiaba Princess.
Hotelul se afla in inima celui mai linistit loc din sudul Insulei Gran Canaria, si anume Campo International, ce este parte integrata din linistitul resort Maspalomas. Hotelul are un aer caraibian datorita palmierilor inalti, a podurilor de lemn de la piscina cu plaja artificiala special creata pentru relaxarea oaspetilor.

Localizare
La cativa pasi se afla laguna La Charca si faimosul Bulevard Faro cu magazine exclusiviste, terenul de golf Maspalomas Golf si centrul comercial Faro 2. La cativa metri de intrarea in hotel sunt 2 statii de autobuz care au conexiuni catre La Palmas, Puerto Rico, Puerto de Mogan si farul din Maspalomas unul din obiectivele turistice cele mai populare din Gran Canaria.

Distante
-> 3 km de centrul statiunii Playa de Ingles
-> 35 km fata de aeroport
-> 1500 m fata de plaja Maspalomas
-> 175 m fata de statia de autobuz
-> 300 m fata de terenul de golf Maspalomas Golf
-> 4 km de spitalul San Roque, Meloneras

Puncte de atractie
-> Parcul Natural Dunele Maspalomas
-> Terenul de golf Maspalomas
-> Farul din Maspalomas
-> Statiunea Playa de Ingles

Atu-uri
-> Hotel All Inclusive
-> 6 piscine
-> Facilitati pentru copii

Facilitati hotel: receptie disponibila 24 ore, Wi-Fi contra cost, internet corner, sezlonguri si umbrele fixe la plaja artificiala, prosoape ce se primesc la sosire insa contra unei taxe, animatie pe timp de zi cat si seara de 4 ori pe saptamana si muzica live de 5 ori pe saptamana,servicii medicale contra cost. Hotelul detine 6 piscine exterioare din care 4 sunt pentru adulti, doua dintre acestea fiind incalzite pe timp de iarna si 2 piscine pentru copii, ambele incalzite. Sala de fitness este gratuita si disponibila intre orele 09:00 si 19:00, zona de relaxare reprezentata printr-o insula are 2 saune, o baie turceasca si o zona destinata masajelor. Zona destinata sporturilor TV, tenis, volei pe plaja, tenis de masa, billiard, minigolf, joc de sah gigant, parcare, posibilitate inchirierii de masini, biciclete, mini market.
Copii au un spatiu special amenajat, si anume un hotel in miniatura care se numeste Play Hotel, acesta are camere, bucatarie, restaurant, mini market si piscina proprie improvizata din perne moi. Accesul este permis intre orele 11:00si 16:00. Langa acest mini hotel exista si locul de joaca cu nisip, pentru copii. Mini Clubul este deschis 6 zile pe saptamana, iar echipa de animatie ii ajuta pe cei mici in activitatile precum pictura, fotbalul, mini golf, diverse jocuri si picture pe fata. Mini Clubul este destinat copiilor cu varste intre 5 si 12 ani, copii mai mici de 5 ani sunt primiti insa in compania unui adult. Seara copii se pot distra la mini disco. Scaunele si patutul sunt la cerere.
Restarurante: in cadrul hotelului exista restaurantul principal Maspalomas ce ofera oaspetilor un show de cooking live, si restaurantul a la carte La Hacienda ce serveste bucatarie internationala si tapas la pranz

All inclusive
Pentru identificare oaspetii vor purta bratari in functie de tipul de masa ales. Bauturile incluse in meniul All inclusive se pot consuma intre orele 09:00 si 11:00, acestea sunt bauturi soft, apa, bere, vin.
Dress code pe perioada cinei, domnii sunt rugati sa poarte pantalon si camasa.

Tipuri de camere
-> Standard Room
-> Family Standard
-> Family Superior Room
-> Prestige Room
-> Prestige Suite
-> Suite

Dotari camere: Hotelul este structurat in 2 cladiri de cate 4 etaje, cu un total de 873 de unitati cu vedere catre piscina, gradina, sau vedere limitata catre peisaje, acestea fiind dotate cu aer conditionat, balcon sau terasa, Tv satelitte, cada sau dus, uscator de par, canapea.
Servicii contra cost: minibar frigider 2.30 euro pe zi sau 13.50 euro pe saptamana, seif 2.30 euro pe zi, wi fi 6 euro zi, prosoapele de plaja 1 euro.
Tarifele mentionate mai sus sunt cu valoare informative, acestea pot suferi modificari.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.