Cere oferta Cere oferte
Vacante

Labranda Playa Bonita

4 stele

   Playa Del Ingles

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Labranda Playa Bonita, Playa Del Ingles, Spania

Localizare: la 4 minute pe jos fata de plaja. Situat in mijlocul unor gradini cu o piscina mare in aer liber si un restaurant cu terasa, la 300 de metri de plaja din Playa del Inglas. Datorita amplasarii si serviciilor oferite, Playa Bonita 4* este potrivit atat pentru o vacanta alaturi de prieteni, cat si pentru familiile cu copii. Dunele din Maspalomas si centrul plin de viata al statiunii Playa del Ingles, cu baruri si magazine, se afla la 15 minute de mers pe jos de hotel. Aeroportul insulei Gran Canaria este la 28 km. Facilitati hotel: receptive, internet wifi gratuity, centru de inchiriere masini, Restaurantul hotelului va ofera pe tot parcursul zilei o gama larga de preparate, cele 2 baruri ale hotelului va ofera gustari reci, cafea, ceai si diverse bauturi. Zona de entertainment si sport include: piscina exterioara, terasa amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare la piscina, sala gimnastica, darts, yoga, gimnastica in apa, concursuri, flamenco, muzica live, bingo, program de divertisment, biliard (contra cost).Copiii au la dispozitie loc de joaca, piscina, miniclub si program de animatie.Facilitati camere: recent renovat, hotelul prezinta o arhitectura moderna cu un total de 257 spatii de cazare elegante, amenajate in 4 cladiri rotunde. Fiecare camera este prevazuta cu aer conditionat, balcon sau terasa privata, TV cu ecran plat si canapea extensibila, baie cu dus si uscator de par.Plaja: plaja publica se afla la 300 metri de hotel. Sezlongurile si umbrelutele sunt contra cost.Site: www.labranda-hotels.com/en/hotel/playa-bonita

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.