Cere oferta Cere oferte
Vacante

IFA BUENAVENTURA

3 stele

   Playa Del Ingles, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere IFA BUENAVENTURA, Playa Del Ingles, Spania

Hotelul Ifa Buenaventura are o locatie excelenta fiind situat foarte aproape de centrul statiunii Playa del Ingles, la cateva minute de plaja si la numai 300 m de centrul comercial.

Atu-uri
-> Situat in Playa del Ingles
-> Foarte aproape de centrul statiunii

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24h, camera TV cu televizor cu ecran plat, bar, baruri la piscina, bar langa receptie, restaurant principal pentru servirea meselor principale in regim bufet.
Servicii contra cost: Servicii medicale, birou de schimb valutar, centru inchirieri masini, salon de infrumusetare, uscator de par, magazin de bijuterii, magazin de suveniruri, buticuri si magazine, chiosc de ziare si reviste, internet corner, sala de conferinte cu o capacitate de 70 de persoane, centru de sanatate oriental cu masaje de relaxare, sala de gimnastica, billiard, 3 terenuri de tenis cu iarba artificiala, lectii de tenis.
Animatie: Programe de animatie, muzica live, DJ si karaoke.
Activitati sportive: Tenis de masa, waterpolo, terenuri de fotbal, volei, baschet, handbal, teren cu nisip pentru volei pe plaja, darts, water gym.

Tipuri de camere
-> Double Standard
-> Double Standard View
-> Double Standard Adapted

Dotari camere
Camerele au suprafete de 42 m si sunt dotate cu balcon sau terasa, televizor cu programe prin satelit, telefon seif contra cost, baie cu WC, uscator de par.
Camerele standard sunt localizate la etajele intermediare si au vedere la gradina sau la piscina.
camerele standard with view sunt localizate la etajele superioare si au vedere la gradina, piscina sau la mare.
Camerele adapted sunt localizate la parter langa receptie si au acces facil la spatiile comune.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.