Cere oferta Cere oferte
Vacante

Colonna Beach

4 stele

   Golfo Di Marinella

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Colonna Beach, Golfo di Marinella, Italia

Descriere: hotelul cu o capacitate de 250 persoane este situat in centrul golfului Marinella, aproape de Golfo Aranci, in apropierea unei plaje cu nisip fin, poate una dintre cele mai frumoase plaje din Mediterana din punct de vedere al intinderii si al nisipului fin si alb. Colonna Beach ocupa 2 dintre blocurile centrale ale complexului „Eucaliptus” cu care imparte o splendida piscina in aer liber. Hotelul este inconjurat de un parc cu plante si flori.
Localizare: in aproapierea unei plaja cu nisip fin, la 5 km de Porto Rotondo si la 15 km distanta de aeroportul Olbia.
Dotari camere: camerele sunt simplu mobilate, cu pardoseala din gresie si sunt echipate cu:baie cu dus, uscator de par, TV, telefon, aer conditionat, minibar, seif (cu plata).
Facilitati hotel: restaurant, bar, piano bar, salon TV, piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrelute, parcare cu plata. Activitati cu plata suplimentara: tenis, inchiriere de masini si biciclete.
Plaja: cu nisip fin, sezlonguri si umbrelute cu plata suplimentara
Tip masa: demipensiune.
Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Website: www.itihotels.it

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.