Cere oferta Cere oferte
Vacante

HELIOS SPA

4 stele

   Golden Sands, Bulgaria Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HELIOS SPA, Golden Sands, Bulgaria

LOCALIZARE: in partea sudica a statiunii, la 5 minute distanta de plaja, langa Aqua Park.


FACILITATI CAMERE: aer conditionat, telefon, TV prin satelit, mini bar, baie cu dus sau cada, WC, balcon, vedere la mare sau la parc.


FACILITATI HOTEL: restaurant, lobby bar, barbeque, cafenea cu terasa, piscina interioara, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sala de fitness, biliard, mese de tennis, salon de infrumusetare, safe, exchange, spalatorie, coafor, centru de afaceri, lift panoramic, centru SPA ( 2300mp ) - servicii contra cost.


All Inclusive:


- serviciile de all inclusive sunt disponibile intre orele 10:00 - 23:00; turistilor li se va da o bratara la sosire de catre receptie care trebuie purtata toata durata sejurului. Serviciile includ:


- mic dejun, pranz si cina tip bufet ; snack-uri dimineata si dupa amiaza;


- bauturi alcoolice si non alcoolice locale bulgaresti de la 10:00 la 23:00: cafea, ceai, lapte, apa minerala si plata, sucuri, coca cola, apa tonica, bere locala la draft, vine rosu si alb local, vodka, gin, rom, whiskey, brandy, mastika - locale bulgaresti, din minibar: apa minerala. Bauturile de import sunt contra cost.


- accesul gratuit la sauna si baia de aburi - necesita rezervare la receptie; accesul la piscine si la sala de gimnastica intre orele 08:00 - 20:00; tennis - contra cots;


- animatie: 6 zile/saptamana, spectacole seara, mini club pentru copii si loc de joaca;


- transport cu "mini trenul" catre plaja privata - "BG Sun Travel Beach Zone " situata intre aparthotel Sirena si Zlatna Kotva, unde se asigura 2 sezlonguri + 1 umbrela /camera (rezervare la :Guest Relations Desk" contra unei taxe pentru plaja ), bar cu bauturi "all inclusive "pe plaja. Transfer catre plaja si inapoi gratuit.


Toti oaspetii hotelului Helios Spa ( indifferent de tipul de pensiune), au la dispozitie plaja “Nirvana” care se afla dupa portul statiunii Nisipurile de Aur. Oaspetilor hotelului Helios Spa li se asigura transport gratuit tur-retur, precum si pretul preferential de 15 leva pentru 1 umbrela si 2 sezlonguri. Pentru folosirea unei saltele se achita suplimentar suma de 2 leva. La aceasta plaja nu se asigura bauturile din programul all inclusive precum nici pranzul la pachet. Pentru o mai mare comoditate oaspetii hotelului pot fi transportati inapoi pentru a-si lua pranzul in restaurantul de baza al hotelului.


Pentu folosirea plajei “Nirvana” este deasemenea necesara o rezervare prealabila din ziua precedenta folosirii serviciului.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HELIOS SPA, Golden Sands, Bulgaria