Cere oferta Cere oferte
Vacante

ADMIRAL

5 stele

   Golden Sands, Bulgaria Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ADMIRAL, Golden Sands, Bulgaria

LOCALIZARE: Hotelul se afla la numai 20 de m de plaja despartit de plaja de o alee, in centrul statiunii.


Capacitate: 604 paturi / 301 camere, din care duble : 284, 5 suite, 12 Junior Suite, are 3 lifturi si 7 - 9 etaje.



Camerele standard: decorate modernsunt dotate cu baie cu toaleta, cada si cabina de dus, aer conditionat individual, telefon, TV satelit, minibar, uscator de par, mocheta, seif ( gratuit ), canal de muzica, balcon, majoritate sunt cu vedere la mare sau vedere partiala la mare.


Junior Suite: consta intr-o singura camera mai spatioasa, au pat dublu si o zona de relaxare cu fotolii si masuta,baie cu cada si cabina de dus, unele au toaleta separat de baie, aer conditionat individual, telefon, TV prin satelit, minibar, uscator de par, mocheta, seif (gratuit), canal de muzica, balcon, unele au vedere panoramica la mare.


FACILITATI HOTEL: Dispune de un restaurant principal cu zona pentru nefumatori, restaurant a la carte, cafenea vieneza, piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii, centru fitness si balneo sauna, baie turceasca, masaj, solar, jacuzzi, coafor, magazin, seif la receptie, receptie, lobby bar, biliard, club, exchange, 2 sali de conferinta ( 350 pax iar cealalt de 100 pax),


Info parcare: 12 leva/zi/masina - parcare publica cu plata ( nu apartine de hotel )


GRATUIT: seif in camera, accesul la pisicna interioara, jacuzzi, accesul la piscina exterioara, sezlonguri si umbrelute la piscina, prosoape - contra unui depozit, baby cot, accesul la Privilege Club - cu cardul de la camera.


Observatii: Camerele Family au 4 paturi normale, minim de cazare 2 + 2 sau 3 adulti.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie ADMIRAL, Golden Sands, Bulgaria