Cere oferta Cere oferte
Vacante

Marco Polo Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Marco Polo Hotel, Garda, Italia

Bucurați-vă de tot ce au mai bun de oferit Lacul Garda și imprejurimile sale la Hotel Marco Polo, situat intr-un parc verde la doar 500 de metri de plajă și la 1 km de centrul orașului.

Cand stați la Marco Polo, vă puteți relaxa la piscină in aer liber, cu un capăt de mică adancime pentru copii. Alternativ, vă puteți servi pe terenurile de tenis sau puteți bucura de o partidă de tenis de masă.

Cand e timpul de relaxare, puteți salva sau băutură de la bar și să vă uitați la TV in lounge-ul confortabil.

Hotelul Marco Polo oferă 127 de camere repartizate in 3 clădiri. Fiecare cameră are decor simplu, modern și balcon panoramic sau terase.

Un mic dejun tip bufet bogat este servit in fiecare dimineață, iar mesele de seară includ o gamă de mancăruri internaționale și un bufet de legume.

Toți oaspeții care stau la Hotel Marco Polo beneficiază de tarife reduse la un teren de golf din apropiere.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Marco Polo Hotel, Garda, Italia