Cere oferta Cere oferte
Vacante

La Limonaia Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere La Limonaia Hotel, Garda, Italia

Beneficiind de o locație panoramică la doar 100 de metri de țărmul maiestuosului lac Garda, Centro Vacanze La Limonaia este inconjurat de 60.000 m2 de parcuri și plantații de măslini.

Centro Vacanze La Limonaia se află la doar 1 km de centrul orașului Limone, fiind la numai 20 de metri de drumul principal. Complexul este situat pe un deal, intr-o zonă frumoasă și este prevăzută cu propria sa cascadă naturală. Oaspeții se pot relaxa in piscină și pe una dintre terasele in aer liber, iar celelalte interioare bine echipate includ un restaurant, un bar și centru de wellness.

De asemenea, proprietatea are baie turcească cu caldarium, baie turcească cu laconicum, dușuri cu aburi reci, dușuri cu efect de ploaie tropicală și băi Kneipp. Oaspeții au la dispoziție un solar, centru de fitness și o zonă interioară cu zonă de hidromasaj și fantani.

Acest complex mare oferă 178 de camere confortabile și funcționale, cu un mediu relaxant și mic dejun bogat de tip bufet.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie La Limonaia Hotel, Garda, Italia