Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Villa Florida

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Villa Florida, Garda, Italia

Oferind servicii remarcabile și vedere panoramică la Lacul Garda, Hotelul Villa Florida este situat pe 6 hectare de plantații de măslini și grădini florale, pe malul lacului in Gardone Riviera.

Acest hotel de nefumători este condus de familia Cipani din 1961 și se mandrește cu oferirea unui serviciu de inaltă calitate. Vor fi incantați să recomande cele mai bune restaurante ale orașului și să ofere sfaturi despre explorarea Lacului Garda.

Hotelul Villa Florida Suites & Suite Apartments oferă suite și apartamente cu aer condiționat și balcon sau terasă cu vedere la lac. Oaspeții se pot aștepta la tavane pictate manual și mobilier elegant. Apartamentele au, de asemenea, o bucătărie sau o chicinetă complet utilată.

Un mic dejun tip bufet este servit in fiecare dimineață pe terasa hotelului. Oaspeții se pot relaxa pe terasă sau in grădină cu un joc de șah uriaș in aer liber.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel Villa Florida, Garda, Italia