Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Splendid Sole

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Splendid Sole, Garda, Italia

Hotelul Splendid Sole este situat aproape de Parcul Natural din Manerba del Garda, la 800 de metri de malul lacului. Acesta oferă acces gratuit la Wi-Fi și camere și apartamente dotate cu balcon și TV prin satelit.

Splendid Sole include un centru de wellness modern, cu saună, baie turcească, masaj și o sală de fitness. De asemenea, veți beneficia de piscină interioară și in aer liber.

Restaurantul Hotelului Splendid Sole servește preparate mediteraneene.

Proprietatea se află la 16 km de Autostrada A4 Brescia-Padova.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel Splendid Sole, Garda, Italia