Cere oferta Cere oferte
Vacante

Le Meridien Al Aqah Beach Resort (vechi)

5 stele

   Fujairah Al Aqah

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Le Meridien Al Aqah Beach Resort (vechi), Fujairah / Al Aqah, Emiratele Arabe Unite

Localizare: pe plaja, in Emiratul Fujairah, la aprox 140 km distanta de aeroportul Dubai (aprox 100 minute transfer cu masina).
Facilitati hotel: restaurante, piscine in aer liber, centru de infrumusetare, spa, sala fitness, facilitati pentru copii.
Camerele sunt echipate cu: baie, uscator de par, aer conditionat, minibar, internet cu plata, seif cu plata, TV satelit, halate de baie. Capacitate maxima camere: 2 adulti + 2 copii sub 16 ani sau 3 adulti. Pentru 2 copii se asigura un singur pat suplimentar in camera.
Pagina web: http://www.starwoodhotels.com/lemeridien/property/overview/index.html?propertyID=1901

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.