Cere oferta Cere oferte
Vacante

Thermae Sylla Spa Welness Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Thermae Sylla Spa Welness Hotel, Evia, Grecia

Locatie
Localizat in Evia - Edipsos. Distanta fata de Atena - 150 km (autostrada) si 45 minute cu feribotul in Edipsos.
Recomandari
Thermae Sylla SPA din Edipsos este un hotel de lux cu unul dintre cele mai renumite complexe SPA din lume, cu o suprafață de 1800 mp. Conform almanahului turistic "Conde Nast Traveler", Thermae Sylla SPA aparține celor mai recente resorturi termale din lume. Personaje faimoase care au fost cazate aici: Aristotel Onassis, Maria Callas, Winston Churchill, Omar Sharif, Greta Garbo și multe alte persoane celebre. Frumusețea nu are nevoie de sacrificii: are nevoie de îngrijire - profesională și eficientă. 


Descriere camere
Total 108 camere: Doubles Standard (~20 mp), Doubles Premium (~20 mp), Doubles Executive (~20-25 mp), Doubles Superior (~22 mp), Double Rooms SV (~20-25 mp), Doubles Deluxe, Junior Suites Standard (~35 mp), Suites Executive (~45 mp), 1 Presidential Suite (~45 mp).Facilitati camere: aer condiționat, mini-bar (contra cost), acces gratuit la internet Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, telefon, baie de marmură (baie / duș), uscător de păr, halate de baie, papuci, seif (gratuit), balcon / terasă (în unele camere).Pat suplimentar - pat extensibil / standard / canapea extensibilă.Double Standard Cameră cu două paturi sau 2 paturi de o persoană.Double Premium Pat dublu. Vedere la oraș și parcare.Dublă Superior Pat dublu, canapea, vedere la piscină și la parc.Double Executive camera dubla cu vedere la piscină sau la parc. Situata în clădirea principala, care este un monument de arhitectură, sau în noua aripă a hotelului (camere cu diferite interioare). Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.Double Room SV cu vedere asupra golfului, situată în noua aripă a hotelului sau în clădirea principala, care este un monument de arhitectură. Pat dublu.8 camere din categoria "luxury" vă vor oferi o vacanță unică și o restaurare completă a vitalității. Fiecare cameră este unică.Junior Suite Standard Camere renovate, mobilate în stil aeros, cu culori alese aletent ale interiorului. Ele îndeplinesc cele mai înalte standarde de confort și confort.Suite Executive hol și dormitor. Mobilier confortabil, tesaturi nobile, paturi mari, lenjerie din bumbac egiptean fin.Suite Presidential Situata la etajul superior, cu o vedere panoramică uluitoare și design deosebit. Cameră dublă și zonă de living cu o canapea.Băutură de bun venit la sosire.Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.