Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Posidonio Studios (Pefki), Evia, Grecia

Locatie
Insula Eubeea, oras Edipsos - Evia, situat la 90 de km de orasul Halkida si la 150 de km de aerorpotul El Venizelos si la 150 m de izvoarele termale terapeutice.
Recomandari
Situat intr-o zona linistita, ofera o gama variata de camere confortabile, internet, piscina, restaurant, servicii de inalta calitate.


Descriere camere
Total 19 camere: camere duble (~ 20 mp).Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, mini-frigider, dus, uscator de par, Wi-fi, balcon.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei de 2 ori pe saptamana. 


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.