Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Philoxenia Hotel (Lefkandi)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Philoxenia Hotel (Lefkandi), Evia, Grecia

Locatie
Insula Eubeea (Evia), la 8 km de Halkida, la 12 km de orasul Eretria, la 110 km de Aeroportul International "El. Venizelos ", la 90 km de Atena. Construit in 2008. Cladire cu patru etaje, in stil modern.
Recomandari
Un hotel mic si modern, la o aruncatura de bat de mare. Camere spatioase si confortabile, cu chicineta, internet, restaurant, baruri, piscina, servicii exceptionale.


Descriere camere
Un total de 33 de camere: Studios (~35 mp),  Family Apartments (~45 mp).Facilitati: bucatarie, masa, seif, frigider, telefon, aer conditionat, acces gratuit la internet Wi-Fi, seif (gratuit), cabina de dus, balcon / terasa.Studio Camera spatioasa cu o chicineta si un pat dublu.Family Apartment Apartament cu doua dormitoare. Lounge cu o chicineta si o canapea extensibila, un dormitor separat cu un pat dublu, doua televizoare, doua aparate de aer conditionat.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamana.


Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.