Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Philoxenia Hotel (Lefkandi), Evia, Grecia

Locatie
Insula Eubeea (Evia), la 8 km de Halkida, la 12 km de orasul Eretria, la 110 km de Aeroportul International "El. Venizelos ", la 90 km de Atena. Construit in 2008. Cladire cu patru etaje, in stil modern.
Recomandari
Un hotel mic si modern, la o aruncatura de bat de mare. Camere spatioase si confortabile, cu chicineta, internet, restaurant, baruri, piscina, servicii exceptionale.


Descriere camere
Un total de 33 de camere: Studios (~35 mp),  Family Apartments (~45 mp).Facilitati: bucatarie, masa, seif, frigider, telefon, aer conditionat, acces gratuit la internet Wi-Fi, seif (gratuit), cabina de dus, balcon / terasa.Studio Camera spatioasa cu o chicineta si un pat dublu.Family Apartment Apartament cu doua dormitoare. Lounge cu o chicineta si o canapea extensibila, un dormitor separat cu un pat dublu, doua televizoare, doua aparate de aer conditionat.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.