Cere oferta Cere oferte
Vacante

Negroponte Resort (Eretria)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Negroponte Resort (Eretria), Evia, Grecia

Locatie
Insula Euboea, la 2,5 km de orasul Eretria, 107 km de Aeroportul International "El. Venizelos" si la 50 km de Atena.
Recomandari
Complex de lux format din cinci cladiri situate pe o suprafata intinsa, in apropiere de frumoasa coasta. Hotelul este construit pe malul marii si in apropiere de o piscina mare. Cazare moderna si o gama larga de servicii. Un loc ideal pentru un sejur de lux, atmosfera primitoare si rafinata. 


Descriere camere
Total 107 camere: Deluxe Doubles MV / SV (~ 24 mp), Triples Deluxe MV (~ 24 mp), Junior Suites MV / SV (~ 37 mp), Doubles Premium Deluxe SV Outdoor Jacuzzi (~ 35 mp), Suites 2 Rooms SV Outdoor Jacuzzi (~ 42 mp).Facilitati camere: aer condiționat, seif (gratuit), mini-bar, acces la internet Wi-Fi (gratuit), TV satelit, telefon direct, baie cu telefon (baie / duș), uscător de păr, oglindă machiaj, halate de baie și papuci, fier și masă de călcat (la cerere), balcon / veranda.Deluxe Double MV / SV Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.Triple Deluxe MV Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, pat suplimentar - standard.Junior Suite MV / SV Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, canapea extensibilă, terasă mare.Double Premium Deluxe SV Outdoor Jacuzzi Terasă mare, vedere la mare, pat dublu, canapea, cu jacuzzi.Suite 2 Rooms SV Outdoor Jacuzzi 2 camere separate de o ușă glisantă, dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea, terasă mare cu jacuzzi. Utilizarea jacuzzi-ului - contra cost.Tip pat suplimentar - pliabil / standard.Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.