Vacante

Eviana Beach (Eretria)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Eviana Beach (Eretria), Evia, Grecia

Locatie
Insula Eubeea (Evia), la 400 m de centrul orașului Eretria, la 90 km de orașul Halkida, la 150 km de aeroportul "El. Venizelos ".
Recomandari
Aproape de mare, camere confortabile, o plajă privată, restaurant, bar, acces la internet, servicii de înaltă calitate.


Descriere camere
Un total de 38 camere: camere duble (~ 25 mp), camere duble superior (~ 25 mp), camere familiale (~ 35 mp), camere familiale superior (~ 35 mp), suite (~ 40 mp).Toate camerele sunt dotate cu: aer condiționat, televizor, telefon, cabină de duș, acces gratuit la internet Wi-Fi, mini-frigider, balcon / terasă.Camera dubla: situata la primul și al doilea etajCamera dublă superior: renovata în 2016, situata la etajul 3. TV cu ecran plat, uscător de păr.Camera familiala: situata la primul și al doilea etaj. 2 paturi de o persoană și o canapea extensibilă.Camera familiala superior: renovată în 2016. Situată la etajul 3. TV cu ecran plat, uscător de păr. 2 paturi de o persoană și o canapea extensibilă.Suita: renovată în 2016, un salon și dormitor cu un pat dublu. Baie cu chiuvetă dublă, cadă pe colț și duș. TV cu ecran plat, uscător de păr.Serviciu de menaj zilnic, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.