Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Altamar (Pefki), Evia, Grecia

Locatie
In insula Eubeea (Evia), district-ul  Pevko, la 190 km de la Atena. Situat langa Hotelul Irene Studios.
Recomandari
Un hotel mic situat intr-o zona cu multa verdeata, camere confortabile, un restaurant, bar, piscina, servicii de internet.


Descriere camere
Total 20 camere: Singles & Doubles & Triples (~18mp), Family Rooms (~25mp). Facilitati camera: aer condiționat, TV, TV prin satelit, telefon, Wi-Fi gratuit, dus, uscator de par, mini-bar (contra cost), balcon / terasa.Single Room & Double Room & Triple Room un pat dublu si o canapea.Family Room Pat dublu si o canapea care se transformă in 2 paturi de o persoana.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.