Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Cere oferte Cere oferte

VILA PARADOX

2 stele

   Strada Ioan Movila, Nr 25 Eforie Sud, Eforie Sud Vezi pe harta

Litoral România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere VILA PARADOX, Eforie Sud

Vila Paradox este pozitionata in centrul statiunii Eforie Sud langa Cazino si parcul de distractii, la 150 m de plaja. Vila Paradox are in dotare 12 camere echipate cu tot ce este nevoie ca dvs sa va puteti bucura de o vacanta placuta si relaxanta. De asemenea, pune la dispozitie locuri de parcare gratuite. Locatia este amplasata in inima statiunii, avand in apropiere multe restaurante, terase si magazine.

Descriere camere:
Pune la dispozitie camere duble si camere triple dotate cu frigider, televizor, internet Wi-Fi gratuit, baie proprie si balcon.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul sau pe tersa din incinta Vilei Paradox, in sistem a la carte cu bonuri valorice. Terasa Paradox este amplasata la 50 metri de faleza din Eforie Sud si ofera cea mai proaspata si diversificata mancare din statiune la preturi accesibile. Terasa Paradox este renumita pentru pizza si papanasii deliciosi.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 25.00 lei / zi / persoana;
Pranz = 35.00 lei / zi / persoana;
Cina = 30.00 lei / zi / persoana;

Servicii masa copii:
- copiii 0- 14 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult;
- copiii peste 14 ani 100% tarif adult.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti)- maxim 2 copii in camera dubla:
- se accepta maxim 2 copii in camera cu parintii. Primul copil cu varsta mai mica de 10 ani neimpliniti va beneficia de gratuitate la cazare in camera parintilor, fara pat suplimentar. Al doilea copil cu varsta mai mica de 10 ani neimpliniti va achita pat suplimentar- 22.00 lei/zi/copil
- 1 copil 10-14 neimpliniti ani va achita pat suplimentar- 22.00 lei/zi/copil
- copii de peste 14 ani platesc tariful intreg.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Private bathroom
Free wireless internet
Fridge
Balcony
Free parking
Minibar

Locatie VILA PARADOX, Eforie Sud