Cere oferta Cere oferte
Vacante

VILA PARADOX

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere VILA PARADOX, Eforie Sud, Romania

INFORMATII GENERALE
Vila Paradox este pozitionata in centrul statiunii Eforie Sud langa Cazino si parcul de distractii, la 200 m de plaja. Vila Paradox are in dotare 12 camere echipate cu tot ce este nevoie ca dvs sa va puteti bucura de o vacanta placuta si relaxanta. De asemenea, pune la dispozitie locuri de parcare gratuite. Locatia este amplasata in inima statiunii, avand in apropiere multe restaurante, terase si magazine.

DESCRIERE CAMERE
Pune la dispozitie camere duble, camere triple si apartamente dotate cu frigider, televizor, internet Wi-Fi gratuit, baie proprie si balcon.

LOCALIZARE
Vila Paradox este situata la 200 metri de mare si 400 metri de Lacul Techirghiol.
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

SERVICII MASA
se acorda in restaurantul sau pe terasa din incinta Vilei Paradox, in sistem a la carte cu bonuri valorice. Terasa Paradox este amplasata la 50 metri de faleza din Eforie Sud si ofera cea mai proaspata si diversificata mancare din statiune la preturi accesibile. Terasa Paradox este renumita pentru pizza si papanasii deliciosi.

FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0- 9 ani sau 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 9 ani + 1 copil 10- 13 ani
CAMERA TRIPLA- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 9 ani + 1 copil 10- 13 ani sau 3 adulti
APARTAMENT- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii: 0- 17 ani, 3 adulti si 1 copil 0- 17 ani sau 4 adulti si 1 copil 0- 9 ani


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie VILA PARADOX, Eforie Sud, Romania