Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL MERCUR.

Litoral Marea Neagra România
 | 
Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL MERCUR., Eforie Sud, Romania

INFORMATII GENERALE
Amplasat in Eforie Sud, hotelul a fost renovat in 2019 si se mandreste cu o locatie imbatabila, oferind oaspetilor sansa de a experimenta privelistile uimitoare si briza racoritoare a marii care vine odata cu starea de bine atat de aproape de apa.

FACILITATI UNITATE
Hotelul dispune de restaurant, unde se serveste doar micul dejun sub forma de bufet suedez, sala de conferinte, acces la internet wireless in intreaga proprietate, inclusiv in toate camerele, bar, terasa si chiar in sala de mese.
In curtea interioara se regaseste bar cu terasa si loc de joaca pentru copii.
Parcarea se ofera gratuit in limita disponibilitatilor.

DESCRIERE CAMERE
Hotel Mercur pune la dispozitia oaspetilor camere duble, triple, cvadruple si apartamente, dotate cu aer conditionat, frigider, televizor LED si wi fi. Camerele sunt luminoase si decorate in culori neutre, cu linii simple, odihnitoare si curate.
De asemenea, ofera servicii de menaj zilnic pentru a se asigura ca intotdeauna camera dumneavoastra este curata si confortabila.Camera tripla are doua paturi, unul dublu si unul simplu, de o persoana. Pe langa cele doua paturi, camera mai are un dulap, LED TV, frigider, aer conditionat, internet si baie proprie. Si la acest tip de camera poti opta intre balcon sau terasa.
Camera cvadrupla are 2 paturi duble (160X200) care promit un somn odihnitor dupa o zi lunga de plaja. Pe langa paturile confortabile, camera este dotata cu un frigider, perfect pentru depozitarea bauturilor si gustarilor. Baia privata ofera toate facilitatile necesare, inclusiv dus, chiuveta si toaleta.
Apartamentul are 2 camere cu cate un 1 pat dublu de (160X200) care promit un somn odihnitor dupa o zi lunga de plaja. Pe langa paturile confortabile, apartamentul este dotat cu un frigider, perfect pentru depozitarea bauturilor si gustarilor. Baia privata ofera toate facilitatile necesare, inclusiv dus, chiuveta si toaleta.

LOCALIZARE
Hotel Mercur este situat la o distanta de 100 de metri fata de plaja, pe o strada paralela cu faleza din statiune.

SERVICII MASA
Micul dejun se serveste sub forma de bufet suedez, in restaurantul propriu.

FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
copiii cu varsta 0-5 ani beneficiaza de cazare gratuita in camera orice tip de camera

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL MERCUR., Eforie Sud, Romania