Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL EDMOND.

3 stele

   Eforie Sud, Romania Vezi pe harta

Litoral Marea Neagra România
 | 
Litoral Romania - Hoteluri All Inclusive
 | 
Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL EDMOND., Eforie Sud, Romania

INFORMATII GENERALE
Hotelul Edmond din Eforie Sud se afla la doar 50 de metri de plaja si dispune de una din cele mai moderne baze de recuperare si tratament din tara datorita dotarilor ultraperformante, de ultima generatie unde procedurile clasice de fizioterapie se imbina cu proceduri moderne pentru tratarea unei largi patologii.

FACILITATI UNITATE

Hotelul Edmond ofera diverse tipuri de camere si apartamente, restaurant si terasa la parterul hotelului, o sala de conferinte de 60 de persoane, bar si parcare proprie, supravegheata, Wi-fi Gratuit. Piscina complexului este dotata cu instalatie de filtrare si incalzire a apei.
Hotelul accepta animale de companie de talie mica - 40 lei/zi.- Acces gratuit la piscina H. Edmond cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii (program estimativ 14.iun - 08.sept).
- Loc de parcare Gratuit.
- Acces la zona Fitness Cosmos.
- Acces la zona de Joaca pentru Copii.
- Internet Wireless
- Camera de Bagaje Vestiar.
ALL INCLUSIVE beneficiaza de 1 sezlong gratuit la fiecare sezlong inchiriat, la plaja MOON BEACH (in baza voucherelor primite de la receptie). Plaja Moon Beach este plaja cu umbrele de paie si sezlonguri de lemn din fata Hotelului Cosmos (program estimativ 14.iunie - 08.sept).

DESCRIERE CAMERE
Hotelul Edmond ofera diverse tipuri de camere si apartamente, dotate cu mobilier modern, aer conditionat, baie proprie cu cadita si dus, terasa, televiziune prin cablu, frigider-minibar, cu geamurile izolate termic si fonic.

Dubla Standard: 2 paturi twin, 19 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, balcon, masa si scaune pentru balcon. Camerele au vedere mare/ vedere piscina.

Dubla Superior: dispune de un pat matrimonial si de o canapea extensibila (de 2 locuri ). Camera de aproximativ 26 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, balcon, masa si scaune pentru balcon. Camerele au vedere la piscina si la mare.

Apartamentul Standard: 1 dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila (de 2 locuri). Camera de aproximativ 50 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, terasa cu vedere la mare, cu scaune si masa.

Apartamentul Premium: 2 dormitoare cu pat matrimonial, doua bai si living cu canapea extensibila (de 2 locuri). Camera de aproximativ 50 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, terasa cu vedere la mare, cu scaune si masa.


LOCALIZARE
Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, la circa 80 m de plaja.


SERVICII MASA

ALL Inclusive- mic dejun, pranz si cina bufet suedez la Restaurant Cosmos (bauturi racoritoare/ cafele/ apa / bere draft, vin alb/ roze/ rosu draft).
mic dejun bufet suedez la Restaurant Cosmos, pentru cei cazati la H. Cosmos H. Edmond. (cafele/ceai/ lapte/apa)
mic dejun si pranz sau cina bufet suedez la Restaurant Cosmos (bauturi racoritoare/ cafele/ apa / bere draft, vin alb/roze/ rosu draft).
Mic Dejun (08:00 - 09:30) - include diferite tipuri de omleta, branzeturi, mezeluri, legume, cereale, dulciuri;).
Pranz (12:30 - 14:30) - include supe, ciorbe, mancare gatita, garnituri, salate, legume, deserturi;
Cina (18:30 - 20:30) - include mancare gatita, gratar, pizza, paste, garnituri, salate, legume, deserturi; Bunatati de Marea Neagra
Sejurul Incepe cu Cina si se termina cu Pranzul (Pentru ALL Inclusive)
Sejurul Incepe cu Cina si se termina cu Mic Dejun ( Demipensiune Cina)
Check-in-ul incepe cu ora 16:00; Check-out-ul se termina cu ora 12:00

Sejurul Incepe cu Cina si se termina cu Pranzul.

In lunile Aprilie, Mai, Septembrie, Octombrie mesele se vor servi in regim buffet suedez (pentru un minim de 30 de personae) sau
meniu fix (sub 30 de persoane).
Toate bauturile imbuteliate sunt contra cost.
ALL INCLUSIVE beneficiaza de 1 sezlong gratuit la fiecare sezlong inchiriat, la plaja MOON BEACH (in baza voucherelor primite de la receptie). Plaja Moon Beach este plaja cu umbrele de paie si sezlonguri de lemn din fata Hotelului Cosmos (program estimativ 14.iunie - 08.sept).

FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
Copiii 0-2.99 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.









Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL EDMOND., Eforie Sud, Romania