Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat pe faleza din Eforie Nord, la doar 80 de metri de plaja. Hotelul Diana a fost renovat complet in anii 2018-2019 si reclasificat de la 2 la 3 stele.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon -o parte din camere au balcon, uscator de par -, telefon Număr total camere: 132 - dispuse pe parter si 3 etaje Duble: 132 - camere duble cu balcon si camere duble fara balcon. Camerele dispun de doua paturi sau pat matrimonial.
Servicii masa:
Pentru servirea meselor, Hotel Diana are amenajat un restaurant in care se va servi mic dejun. Pranzul sau cina se asigura la restaurantele Brad 4 stele, Bega 4 stele sau Venus 2 stele. Micul dejun in sistem bufet, pranzul si cina in sistem autoservire sau a la carte pe baza de fisa cont/card client. Micul dejun este asigurat in regim bufet pentru un numar de minim 20 de persoane. Pana la 20 de persoane micul dejun se va servi in sistem a la carte de valoarea aferenta. Pentru turistii care beneficiaza de servicii de cazare cu demipensiune, exista posibilitatea de a opta pentru servirea dejunului sau a cinei la alegere, urmand a-si exprima optiunea la check-in. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 30.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 38.00 Lei / zi / persoana; Cina = 38.00 Lei / zi / persoana. Servicii masa pranz si cina pentru copii: - copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): In camera dubla se accepta 2 adulti si 2 copii si un singur pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. - copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 12 ani neimpliniti achita 50 % din tariful de cazare pentru un adult, cu acordarea unui singur pat suplimentar. - copilul peste 12 ani achita 70% din tariful de cazare pentru un adult cu acordare de pat suplimentar.

Facilitati

Room TV
Bathroom
Shower
Private bathroom
Hairdryer
Direct connection telephone line
Airconditioning
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Minibar
Breakfast area

Locatie