Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL DIANA, Eforie Nord

RO Hotelul este situat pe faleza din Eforie Nord, la doar 80 de metri de plaja. Siguranta si sanatatea oaspetifor cat si a angajatilor nostri este o prioritate pentru noi. Va informam ca am luat toate masurile necesare pentru ca oaspetii nostri sa beneficieze de vacanta mult asteptata in siguranta. Urmam indeaproape indrumarile si reglementarile autoritatilor de preventie impotriva raspandirii SARS-COV-2. Enumeram cateva dintre masurile implementate: Pentru personal: ✓ Accesul angajatilor se face separat de accesul oaspetilor, ✓ Monitorizam zilnic temperatura si starea de sanatate a personalului. ✓ Angajatii folosesc permanent echipamentul de protectie stabilit obligatoriu. ✓ Angajatii sunt instruiti sa respecte pe deplin regulile de igiena personala si masurile de siguranta, sa respecte recomandarea de a ramane acasa si de a solicita asistenta medicaia daca au simptome specifice bolii. Pentru hotel: ✓ Am montat panouri protectoare din plexiglas in receptiile hotelurilor. ✓ Spatiile de acces in hotel au fost amenajate cu covorase dezinfectante si dispensere cu solutie dezinfectanta. ✓ Am amenajat in receptii benzi de delimitare si pastrare a distantei sociale. ✓ Purtarea mastilor de protectie in spatiile publice inchise este obligatorie, conform reglementarilor in vigoare, atat pentru personalul angajat cat si pentru turisti. ✓ Am afisat mesaje informative despre igiena personala, distantarea sociala si prevenirea infectarii cu virusul COVID 19. ✓ Se va efectua dezinfectarea suplimentara a cardurilor si cheilor de acces in camera, a telecomenzilor, a telefoanelor, dupa eliberarea camerelor de catre turisti. ✓ Vom mari frecventa de curatare si dezinfectare a spatiilor comune (hoiuri, lifturi, mesele si birourile din receptie, zonele de asteptare, manere usi si ferestre, balustrade scari, grupuri sanitare comune). Dezinfectia acestora se va efectua ori de cate ori este necesar. ✓ Se va intensifica curatarea si dezinfectia spatillor de cazare pentru turisti, utilizand solutii dezinfectante pe baza de alcool sau clor, avizate de Ministerul Sanatatii. ✓ Se va incuraja plata cu cardul contactless pentru a limita interactiunea fizica. ✓ Personalul hotelier va comunica oaspetilor in permanenta masurile de siguranta si distantare fizica, purtarea mastii, igienizarea mainilor, igiena respiratorie. Pentru restaurant: ✓ Vom aplica modalitatea de servire a mesei adaptata normelor comunicate de autoritati si vom respecta regiementarile in vigoare. Pentru piscine: ✓ Vom organiza pastrarea distantei dintre sezlongurile de la piscina. ✓ Vom efectua tratarea apei din piscine ca si pana acum, cu solutiile necesare asigurarii sigurantei. ✓ Vom intensifica dezinfectarea meselor, scaunelor si sezlongurilor de la piscine. ✓ Accesul la piscine va fi limitat in functie de locurile disponibile. Vom continua sa actua!izam periodic aceste informatii cu masurile pe care le vom adopta!
Hotelul este situat pe faleza din Eforie Nord, la doar 80 de metri de plaja. Hotelul Diana a fost renovat complet in anii 2018-2019 si reclasificat de la 2 la 3 stele. Acces gratuit la Piscina Bran (Complexul Bran- Brad-Bega 4*) in perioada 20.06- 06.09.2020. / EN The hotel is located on the seafront, just 80 meters from the beach. Diana Hotel was completely renovated in 2018-2019 and upgraded to 3*. Free access to Bran Swimming Pool (Bran-Brad-Bega 4 * Complex) between 20.06- 06.09.2020.
Descriere camere:
RO Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon -o parte din camere au balcon, uscator de par -, telefon Număr total camere: 132 - dispuse pe parter si 3 etaje Duble: 132 - camere duble cu balcon si camere duble fara balcon. Camerele dispun de doua paturi sau pat matrimonial. / EN Room facilities: air conditioning, TV, minibar, bathroom with shower, balcony(in some rooms), hair dryer, telephone. Total number of rooms: 132; Ground floor and 3 floors. Double rooms: 132 - double rooms (some with balcony). The rooms have two beds or a double bed.
Servicii masa:
RO Micul dejun se serveste in sistem bufet, in salonul de mic dejun al hotelului, pranzul si cina in sistem autoservire sau "a la carte" pe baza de fisa cont/card client. Pranzul sau cina se asigura la restaurantele Brad 4 stele, Bega 4 stele sau Venus 2 stele. Micul dejun este asigurat in regim bufet pentru un numar de minim 20 de persoane. Pana la 20 de persoane micul dejun se va servi in sistem a la carte de valoarea aferenta. Pentru turistii care beneficiaza de servicii de cazare cu demipensiune, exista posibilitatea de a opta pentru servirea dejunului sau a cinei la alegere, urmand a-si exprima optiunea la check-in. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 40.00 Lei/ zi/ persoana; Pranz = 50.00 Lei/ zi/ persoana; Cina = 50.00 Lei/ zi/ persoana. Servicii masa Pranz si Cina pentru copii: - copiii 0- 11.99 ani achita 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult / EN Breakfast buffet, lunch and dinner self-service or "a la carte" system based on customers tab / card. Lunch and dinner: provided at Brad 4*, Bega 4* or Venus 2* restaurants. Breakfast buffet for minimum 20 pers. Up to 20 pers breakfast is served a la carte. Accommodation with half board packages includes lunch or dinner at the tourists choice. The price of the meals included in the catalog is: Breakfast = 40.00 Lei / day / person; Lunch = 50.00 Lei / day / person; Dinner = 50.00 Lei / day / person. Lunch and dinner services for children: - children 0- 11.99 years old pay 50% of the adult rate; - children over 12 years old pay the full adult rate
Facilitati copii:
RO (in camera dubla cu 2 adulti): In camera dubla se accepta 2 adulti si 2 copii si un singur pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita 50% mic dejun. Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. - copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 11.99 ani achita 50 % din tariful de cazare si mic dejun pentru un adult, cu acordarea unui singur pat suplimentar. - copilul peste 12 ani achita 70% din tariful de cazare pentru un adult cu acordare de pat suplimentar si 100% mic dejun. / EN (in double room with 2 adults): Double room occupancy: 2 adults+2 children and 1 extra bed. - children 0- 2.99 years old: free accommodation and breakfast, without extra bed. - children 3- 6.99 years old: free accommodation without extra bed and pay 50% of the breakfast price. Extra bed price: 50% of the adult accommodation rate. - children 7-11.99 years old: pay 50% of the adult bed and breakfast rate, 1 extra bed provided . - the child over 12 years old pays 70% of the adult accommodation rate with extra bed and pays 100% of the breakfast price.  

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL DIANA, Eforie Nord

Room TV
Bathroom
Shower
Private bathroom
Hairdryer
Direct connection telephone line
Airconditioning
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Minibar
Breakfast area

Locatie HOTEL DIANA, Eforie Nord