Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL BACOLUX KORALIO.

Litoral Romania - Hoteluri All Inclusive
 | 
Litoral Marea Neagra România
 | 
Litoral România - Înscrieri Timpurii 2024
 | 
Paște în România
 | 
Vacante de 1 Mai în România
 | 
Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL BACOLUX KORALIO., Eforie Nord, Romania

INFORMATII GENERALE
Noua locatie, family friendly s-a deschis pe data de 1 iulie 2022 si completeaza destinatiile de vacanta aflate in portofoliul Bacolux Hotels Romania. Situat in Eforie Nord, Bacolux Koralio asigura tot confortul pentru un sejur pe litoralul romanesc, fiind o locatie complet renovata.

FACILITATI UNITATE
Resortul Bacolux Koralio este dotat cu 212 camere si apartamente, restaurant si terasa, lobby bar, 2 sali de conferinta, loc de joaca pentru copii exterior si interior, parcare. De asemenea, oaspetii isi pot petrece timpul in zona de Aqua Fun, care include 3 piscine exterioare, una dedicata adultilor de dimensiuni semi olimpice si 2 piscine pentru copii, precum si 3 tobogane cu apa. Terasa Aqua Fun este locul in care in fiecare seara exista un program de divertisment dedicat atat copiilor cat si adultilor si unde se pot servi bauturi a la carte. Pentru cei mici este disponibil spatiu de joaca, precum si o echipa de animatori care organizeaza ateliere de creatie, momente artistice si de divertisment.

DESCRIERE CAMERE
Queen Clasic Family
Acest tip de camera este perfect pentru a asigura confortul unei familii tale in vacanta. Pe langa patul generos, am adaugat o canapea pentru un copil, astfel incat fiecare membru al familiei sa poata avea spatiul si somnul de care are nevoie pentru a se intoarce din concediu incarcat cu energie. Calitatea saltelei, lenjeria din 100% bumbac si diminetile incepute zambind soarelui de pe balcon vor completa experienta de relaxare.
wi-fi
sistem de climatizare
tv cu ecran plat
telefon
minibar
seif
apa plata
bomboane ciocolata
papuci
articole de baie (casca baie, sapun, gel de dus, sampon, lotiune de corp)
uscator de par
baie cu cabina de dus
oglinda barbierit/ machiaj
canapea extensibila
birou
balcon

Koralio
O camera confortabila in care spatiul si designul au fost prioritare. Patul confortabil cu salteaua de dimensiuni de 1.80, culorile inspirate de malul marii si calitatea materialelor folosite ofera linistea necesara pentru relaxare. Lenjeriile din 100% bumbac, precum si celelalte materiale folosite asigura confortul necesar vacantei.
wi-fi
aer conditionat
tv cu ecran plat
telefon
minibar
seif
apa plata
bomboane ciocolata
papuci
articole de baie (casca baie, sapun, gel de dus, sampon, lotiune corp)
uscator de par
baie cu cabina de dus
oglinda barbierit/ machiaj
birou
2 fotolii
balcon

King Deluxe
Pentru familiile cu doi copii, acest tip de camera este alegerea perfecta. Patul cu saltea de 1.80 m, precum si canapeaua pentru un copil asigura locul confortabil pentru fiecare membru al familiei. Designul nou, culorile calde si lenjeriile de bumbac asigura confortul intregii familii si va pregateste pentru o noua zi de aventura.
wi-fi
aer conditionat
tv cu ecran plat
telefon
minibar
seif
expresor cu capsule cafea, ceai si zahar
apa plata
bomboane ciocolata
papuci
articole de baie (casca baie, sapun, gel de dus, sampon, lotiune corp, kit de ras, kit dentar, kit igienic)
uscator de par
oglinda barbierit/ machiaj
baie cu cabina de dus
perie de haine
saltea confort ridicat
birou
canapea extensibila
balcon

LOCALIZARE
Hotelul este situat in sudul statiunii, in vecinatatea Parcului Acvatic, a Parcului de distractii si a punctului de plecare a telegondolei ce strabate statiunea, la 50 m de plaja.
Plaja: larga nisipoasa, cu intrare lina in mare.

SERVICII MASA
Se acorda in restaurantul Perla, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem a la carte/bufet suedez in functie de gradul de ocupare.
Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez.
All Inclusive- Include 3 mese principale in sistem bufet si o gustare, bauturi racoritoare, ceai, cafea, cappucino, bauturi alcoolice - bere draft, vin alb/rose/rosu la draft, vodka, whiskey, coniac,crema de whisky, lichior in timpul meselor. Cina se serveste in prima zi de cazare, in ziua plecarii se serveste mic dejun.
Pool bar : bauturi in intervalul 10:00 - 21:00, bauturi racoritoare, ceai, cafea, cappucino, bauturi alcoolice bere draft, vin alb/rose/rosu la draft. Bauturile se servesc la pahar. Produsele din minibarul din camere nu sunt incluse in pachetul all inclusive

FACILITATI COPII
Copiii cu varsta 0-5 ani benficiaza de gratuitate la cazare.
Parintii au obligatia sa prezinte la receptia hotelului copie dupa certificatul de nastere al copilului, pentru a face dovada varstei acestuia.

FACILITATI EVENIMENTE
Sali de conferinta: 1.















Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL BACOLUX KORALIO., Eforie Nord, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL BACOLUX KORALIO. prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL BACOLUX KORALIO.?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL BACOLUX KORALIO.?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL BACOLUX KORALIO.?

La Hotelul Koralio, check-in-ul se face pana cel tarziu la ora 18:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

HOTEL BACOLUX KORALIO. este potrivita pentru copii?

Hotelul Koralio dispune de locuri de joaca special amenajate pentru copii la interior si exterior, precum si o echipa de animatori care organizeaza ateliere de creatie, momente artistice si de divertisment.

HOTEL BACOLUX KORALIO. accepta animale de companie?

Politica hotelului nu permite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL BACOLUX KORALIO.?

Hotelul dispune de unitati de cazare dotate la standarde inalte de 4 stele, pentru un plus de confort si de relaxare in vacanta. La acestea se adauga zona de Aqua Fun, care include 3 piscine exterioare, una dedicata adultilor de dimensiuni semi olimpice si 2 piscine pentru copii, precum si 3 tobogane cu apa.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL BACOLUX KORALIO.?

Da, acest hotel functioneaza in sistem all inclusive si se poate opta pentru pachete care includ 3 mese in sistem open buffet.

Exista parcare privata la HOTEL BACOLUX KORALIO.?

Hotelul dispune de parcare privata.

Locatie HOTEL BACOLUX KORALIO., Eforie Nord, Romania