Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL VALAMAR LACROMA

4 stele

   Dubrovnik Riviera, Croatia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL VALAMAR LACROMA, Dubrovnik riviera, Croatia

LOCALIZARE: Hotelul Valamar Lacroma este intr-o oaza verde de pe peninsula Babin Kuk la numai 15 minute de centrul istoric al Dubrovnik-ului, la numai 250 metri de plaja cu pietricele (Val President RelaxBeach) . Aeroportul International Dubrovnik este la 17 km.


FACILITATI HOTEL: Renovat integral hotelul este modern cu servicii foarte bune, dispune de urmatoarele facilitati: restaurant cu terasa, lobby bar, gradina, receptie 24 de ore, piscina exterioara si interioara cu sezlonguri si umbrele, centru SPA /Wellness ( Balance Mediterranean Spa byValamar cu servicii de lux cu o suprafata de 940 mp ), sala de fitness, room service, parcare, muzica live seara, mini club pentru copii si club pentru adolescenti.

FACILITATI CAMERE: Toate camerele pot acomoda maxim 2 adultisi un copil si dispun de : baie cu cada /dus, aer conditionat /incalzire, pat dublu / 2 paturi twin, suprafata aproximativ 25 mp, TV LCD prin satelit, telefon, uscator de par, patut pentru copii / pat suplimentar pentru copii,mini bar, seif, conexiune internet wireless, electricitate 220 v, cana electrica. Diferenta intre camera consta in vedere si existenta balconului ( camerele classic twin room park view nu au balcon).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.