Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere CABANA DELFINUL, Dubova

Cabana Delfinul este asezata intr-o zona pitoreasca pe malul Dunarii, la poalele muntelui, pe Clisura Dunarii, la intrare in Cazanele Mari.
Cabana turistica Delfinul este asezata intr-o zona pitoreasca pe malul Dunarii, la poalele muntelui,de aici puteti admira spectaculosul defileu sapat de Dunare in munte pe Clisura Dunarii, la intrare in Cazanele Mari.
Descriere camere:
7 camere duble si 2 apartamente cu 2 camere.
Descriere facilitati:
restaurant; terasa acoperita; parcare proprie; rampa lansare ambarcatiuni; hidrobiciclete; caiac; piscina.
Indicatii auto:
pe E771 de la Drobeta Turnu Severin pâna la Orsova si apoi pe DN57 spre Moldova Noua, pensiunea fiind situata la 7km de iesire în localitatea Dubova ; de la Timisoara , prin Caransebes – Orsova – Moldova Noua. de la Moldova Noua spre Orsova, la 16km de Svinita
Atractii turistice:
Sculptura in piatra a lui Decebal,Tabula Traiana(care consemneaza începutul drumului suspendat al lui Traian pe teritoriul Daciei) ,Schitul Mraconia,Cazanele mici,Cazanele Mari, Grota Veterani, Pestera Ponicova, Turnurile cetatii Trikule, Manastirea Sf. Ana,Parcul natural Portile De Fier.
Servicii masa:
in restaurantul propiu in sitem fisa cont.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati CABANA DELFINUL, Dubova

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
Children playground
Private bathroom
Free Wireless Internet
Airconditioning
Free Parking
Garden
Outdoor Swimming Pool
Credit card accepted

Locatie CABANA DELFINUL, Dubova