Vacante

Zabeel House al Seef

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Zabeel House al Seef, Dubai City Hotels, Emiratele Arabe Unite

Localizare: Zabeel House eset localizat in cartierul cel mai cultural din Dubai Creek.
Mall of Emirates si Burj Al Arab Jumeirah se afla la 20 km distanta de hotel, Burj Khalifa, Dubai Mall sunt la cca 10 km distanta de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Dubai International Airport, la 5 km de hotel.


Facilitati hotel: restaurant, Wi-Fi gratuit, parcarea privata - in functie de disponibil, piscina exterioara, SPA, sala de fitness, sali de conferinta cu tehnologie de ultima generatie.


Facilitati camere:
Toate cele 200 de camere si apartamente sunt dotate cu cu aer conditionat, Wi-Fi, televizor prin satelit, birou, coffee maker Nespresso. Baia este doata cu dus si articole de toaleta gratuite organice.

www.zabeelhouse.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.